Covid Austria, „ al treilea blocaj după Crăciun”

Guvernul austriac ar putea decide să impună un al treilea blocaj după Crăciun pentru a reduce infecțiile. Potrivit rapoartelor presei austriece, inclusiv a agenției de știri „Apa”, noua închidere va dura până pe 18 ianuarie pentru cei care în urma testului sunt rezultă negativi, în timp ce pentru cei care refuză să facă testul, izolarea va continua.

Citește și Covid în Suedia, regele acuză guvernul: „Strategia împotriva pandemiei a eșuat”

Măsurile ar trebui luate în această după-amiază în timpul unei întâlniri între cancelarul Sebastian Kurz și Landurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.