Covid, asistent medical pozitiv între prima și a doua doză de vaccin: „Au așteptat o lună”

Un asistent medical a dat rezultate pozitive la coronavirus după ce i-a fost administrată cea de-a doua doză de vaccin anti Covid când guvernul britanic a modificat regulile. David Longden , în vârstă de 43 de ani, a primit prima doză de Pfizer pentru că a lucrat pe prima linie la spitalul Princess of Wales din Bridgend, South Wales. A doua injecție ar fi trebuit să aibă loc pe 5 ianuarie, dar a fost amânată când s-a schimbat campania de vaccinare din Țara Galilor pentru a încerca să vaccineze cât mai mulți oameni cu prima doză.

Acum trebuie să se izoleze după ce a dat rezultate pozitive pe 8 ianuarie, la trei zile după ce trebuia să facă a doua doză. El a spus: „Guvernul trebuie să-și protejeze personalul medical din prima linie, dacă nu face acest lucru, este un guvern miop. Am rămas fără vaccin câteva zile, în timp ce urgența spitalului este plin de pacienți. Bridgend este una dintre zonele din Țara Galilor cu cele mai mari rate de coronavirus » .

Citește și Covid, Papa Francisc a fost vaccinat: peste trei săptămâni, a doua doză

Am avut și o criză de diaree cu o zi înainte și apoi m-am simțit foarte amețit și somnoros. Am avut multe dintre simptomele tipice ale Covidului, cum ar fi pierderea gustului și a mirosului, dar din fericire nu am făcut febră. În primul val nu am rezultat pozitiv  la Covid și sunt foarte atent la spălarea mâinilor, deoarece am încercat să-mi protejez partenera cât mai mult posibil. Dar, cu această nouă tulpină, ei spun că este cu 50% mai virulentă și cred că este cu adevărat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thetimes.co.uk/edition/news/nurse-tests-positive-after-second-vaccine-cancelled
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.