Covid, alte 30 de mii de cazuri în Marea Britanie. Oamenii de știință: ”Anglia are nevoie de o nouă blocare”

Alte 30.000 de cazuri în Marea Britanie, spitale britanice se află la limită iar oameni de știință care cer un blocaj în toată Anglia. Aceasta este imaginea care prinde contur  după Crăciun și în preajma Anului Nou.

Alte 316 de persoane au murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. Datele, furnizate de autoritățile locale de sănătate și raportate de „Guardian”, au crescut brusc în comparație cu cele 210 decese înregistrate ieri, în timp ce au fost impuse măsuri mai restrictive în diferite zone ale țării în ceea ce privește călătoriile. În plus, în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 30.501 cazuri noi de Covid-19, cu aproximativ 4 mii mai puțin decât cele anunțate ieri.

Între timp, serviciul de sănătate englez a cerut tuturor spitalelor, chemate să pună la dispoziție fiecare pat posibil pentru pacienții cu covid. NHS Anglia a ridicat nivelul de alertă până la sfârșitul lunii martie, a raportat în The Guardian, într-o situație complicată de răspândirea noii variante de coronavirus.

Citește și Potrivit președintelui Turkmenistanului, Covid poate fi tratat cu lemn dulce

„Pe măsură ce ne pregătim să intrăm în noul an, vedem o creștere reală a presiunii asupra serviciilor NHS, în special în Londra și în sud-estul Londrei. Odată cu creșterea numărului de pacienți în fiecare parte a țării se presupune că vom rămâne la nivelul 4 cel puțin până la sfârșitul acestui an. “

Imaginea este de așa natură încât oamenii de știință de la Sage, grupul independent de monitorizare, solicită adoptarea unui nou blocaj național în toată Anglia. În prezent, măsurile de „nivelul 4” – cu închiderea magazinelor neesențiale și a activităților de agrement – afectează numai Londra și o parte a țării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.