Covid, alertă pentru o noua variantă în Nigeria

O altă nouă variantă de Covid pare să fi apărut în Nigeria. Alarma vine de la Centrele pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Uniunea Africană (Africa Cdc). Aceasta este o mutație similară cu cele găsite în Marea Britanie și Africa de Sud, „dar arată ca o tulpină diferită”, a declarat John Nkengasong, șeful instituției, spunând că datele sunt „foarte limitate”. Nu există informații despre răspândirea acestei variante în Nigeria sau în altă parte.

Citește și Un vierme imposibil de ucis: iată ce ți se întâmplă dacă îl atingi

“Trebuie să ne așteptăm ca aceste noi variante să apară în continuare”, a adăugat el, confirmând că varianta identificată în Africa de Sud se răspândește rapid și este probabil responsabilă pentru al doilea val din țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.