Covid, 50.000 de decese în Brazilia și peste un milion de cazuri

În Brazilia, numărul morților coronavirusului continuă să se agraveze și ce se apropie de pragul a 50 de mii de decese. Până în prezent, decesele confirmate de Covid-19 au fost de 49.976, cu o creștere de 1.022 față de ieri, în timp ce autoritățile medicale au raportat că numărul infecțiilor  confirmate au ajuns la 1.032.913, dintre care 34.666 în ultimele 24 de ore.

Șase bărbați apropiați de președintele Donald Trump au coronavirus

Experții consideră că numărul infecțiilor este de fapt mult mai mare, din cauza numărului redus de teste efectuate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.