Covid, 332 de mii de morți în întreaga lume

Până în prezent, s-au înregistrat 5.102.573 de cazuri confirmate de Covid-19 la nivel mondial. Aceasta a fost anunțată de Johns Hopkins University, actualizând numărul de persoane care și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de infecție la 332.924.

În Europa, țara cea mai afectată din punct de vedere al deceselor este Marea Britanie, iar în Rusia s-au înregistrat 317.554 de cazuri.

Coronavirus, ONU lansează o inițiativă globală împotriva dezinformării

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.