Covid-19, un nou val de cazuri pozitive în Franța

Situația din Franța este alarmantă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  8577 de cazuri pozitive. Acesta este un număr decisiv ascendent dacă ne gândim că în ziua precedentă au fost 6544. Nu sunt mai puțin îngrijorătoare nici datele referitoare la cei spitalizați. De fapt, se vorbește despre 386 de spitalizări, o cifră importantă,  chiar dacă în comparație cu 8 septembrie, cifra este ușor în scădere.

În orice caz, vorbim despre 5003 de persoane în total care sunt internate la spital.  În cele din urmă, în ceea ce privește terapia intensivă, numărul total de spitalizați este de 599 de persoane, cu 71 de noi spitalizați la 9 septembrie, față de 86 din ziua precedentă.

Franța, Consiliul științific a aprobat reducerea carantinei de la 14 la 7 zile !

Știrea a fost dată de directorul general al sănătății : “Guvernul va fi obligat să ia o serie de decizii dificile în cel mult opt ​​sau zece zile“, a declarat  Delfraissy. O situație, prin urmare, dramatică, ca să spunem cel puțin, care pune guvernul francez în dificultate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.