COVID-19, Spania este prima țară europeană care a depășit 500 de mii de infecții

Spania este prima țară europeană care a depășit jumătate de milion de infecții cauzate de COVID-19. De fapt, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat alte 2.440 de noi infecții  care au adus totalul de vineri la 26.650 de infecții și de la începutul epidemiei 525.549.

Coronavirus, realismul virologului german: „În ciuda vaccinului, va fi aici și peste trei ani. Trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu el”

Vineri, numărul total de infecții a fost de 498.989, a explicat Ministerul Iberic al Sănătății, specificând că s-au înregistrat alte 98 de decese de vineri, aducând astfel totalul victimelor de COVID-19 la 29.516.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.