Covid-19 nu oprește războiul: Israel bombardează Gaza

Urgența epidemiei de coronavirus nu oprește războiul , Israelul bombardează Gaza. Conform surselor de securitate palestiniene, armata israeliană a bombardat posturile militare ale lui Hamas în Fâșia Gaza cu rachete aer-sol .

În ciuda coronavirusului , armata israeliană a bombardat câteva posturi militare ale Hamasului în nordul Fâșiei Gaza, după ce Israelul a fost ținta unui atac cu rachete. În ultimele zile, Gaza a ridicat alarma pentru numărul insuficient de aparate respiratorii prezente , 45 comparativ cu cele 150 minime necesare, pe lângă faptul că au doar 70 de paturi în terapie intensivă.

Citește și Corornavirus, scrisoarea primierului Boris Johnson: ”Dezastrul trebuie încă să vină”

Ministrul Sănătății, Rami al-Abadlah, a comentat: „Chiar și fără pandemie, ministerul sănătății nu este în măsură să ofere oamenilor serviciile necesare. Ar fi catastrofal dacă această pandemie s- ar răspândi , am începe să transferăm unele echipamente medicale în noile spitale care vor avea grijă de pacienții internați pentru Covid-19 ”

Situația este foarte critică în zonă. Atacurile constante dintre cele două părți nu fac altceva decât sărăcească sau să omoare civilii. Adnan Abu Hasnan, din cadrul agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați, a subliniat că: „ Gaza are nevoie de tot , dar mai ales avem nevoie de materiale medicale , avem nevoie de instrumente tehnologice-diagnostice, instrumente pentru a înfrunta situația pentru a identifica oamenii care de fapt au contractat virusul. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.