Covid-19 în Germania, prostituate cer Parlamentului: „Lăsați-ne să lucrăm”

Organizația care reprezintă prostituatele și casele de întâlniri din Germania a solicitat parlamentului din Berlin să autorizeze reluarea activităților, într-un moment în care au fost luate unele măsuri pentru relaxarea restricțiile impuse de coronavirus . Într-o scrisoare deschisă către membrii Parlamentului, organizația susține că – așa cum s-a întâmplat deja în alte domenii – prostituatelor ar trebui să li se permită să își deschidă din nou ușile către clienți.

Germania, focar de Covid într-un restaurant imediat după redeschidere: 18 infectați, 133 în carantină

Organizația a susținut că a elaborat un plan de igienă pentru a garanta munca în siguranță totală. Mai mult, a fost explicat în scrisoarea deschisă, prostituatele au deja o experiență consolidată, precum și un interes personal, în protejarea sănătății proprii și în cea a clienților.

În cele din urmă, în scrisoarea se invită parlamentarii să viziteze o casă de întâlnire odată ce restricțiile vor fi ridicate astfel încât să poată verifica personal gestionarea sigură a afacerii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.