Covid-19 în Germania, alte 300 de cazuri într-un alt abator

Conform datelor înregistrate de institutul Robert Koch, indicele R0 din Germania a trecut de la 1,79 la 2,88. După redeschiderea treptată a țării, autoritățile sunt îngrijorate de cele o mie de infecții cu covid-19 înregistrate într-un abator din Germania , în regiunea Renania de Nord-Westfalia. Potrivit Sky News, indicele R0 din Germania a trecut de la 1,79 la 2,88. Acestea sunt, de fapt, datele înregistrate de Institutul Robert Koch conform cărora cifra se bazează pe o medie în ultimele patru zile.

Reamintim că Germania s-a descoperit un focar într-un abator din Renania de Nord-Westfalia, unde au fost înregistrate peste o mie de infecții . Ieri, alte 300 de cazuri de infecție cu coronavirus au fost descoperite printre angajații abatorului din Guetersloh , ducând astfel numărul total de infectați la  1.331 din cei 6.139 de lucrători infectați. Autoritățile au luat măsuri împotriva noului focar  iar primul ministru Armin Laschet a exclus în prezent un blocaj regional.

Germania, peste o mie de infecții cu coronavirus într-o fabrică de prelucrare a cărnii

Deși există un „risc enorm de pandemie, de fapt, infecția este concentrată în interiorul abatorului” și, potrivit lui Laschet, nu există un „salt semnificativ” la restul populației. Între timp, toți angajații abatorului sunt în carantină, dar se teme că măsura nu ar putea să nu fie suficientă, deoarece, la rândul lor, lucrătorii ar putea avea prieteni și rude infectate. O descoperire, cea a focarului, care a stârnit multe controverse față de proprietarul abatorului, mulți cerând demisia lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.