Covid-19, copiii infectați la grădiniță și-au infectat părinții

După urgența de coronavirus , școlile și grădinițele au fost închise, iar acum odată cu prima redeschiderea lor apar primele rapoarte despre rolul copiilor în răspândirea virusului. Potrivit unui studiu publicat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), se pare că și copiii cu simptome ușoare sau chiar asimptomatici pot contribui la răspândirea Covid-19 răspândindu-l în familie. Medicii pediatri și virologii au repetat adesea că și copiii pot fi transmițători ai virusului chiar dacă se îmbolnăvesc mai puțin grav decât adulții. În plus, în legătură cu acest studiu, s-a constatat că doisprezece copii, inclusiv unul de opt luni, au infectat cel puțin o duzină de persoane, din 46, inclusiv părinți și frați. Copiii în cauză frecventează trei grădinițe din județul Salt Lake, Utah, în Statele Unite , cu infecții care apar între aprilie și iulie.

Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

Trei dintre copiii cu coronavirus nu au prezentat simptome, în timp ce unul dintre ei a infectat-o ​​pe mama care acum se află internată la spital. Mai mult, un copil de opt luni a infectat ambii părinți. Conform rezultatelor acestui studiu, prin urmare, nu ar exista nicio diferență în ceea ce privește posibilitatea de răspândire a coronavirusului între copii și adulți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.