Covid-19: Alți doi copii au murit din cauza sindromului Kawasaki

O inflamație rară legată de Covid a ucis trei copii . Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamator rar legat de coronavirus, a declarat guvernatorul Andrew Cuomo, în briefingul său zilnic.

Coronavirus și boala Kawasaki: o formă a bolii care pune la risc sănătatea copiilor

Ieri, Cuomo a anunțat moartea unui băiat de cinci ani legat de coronavirus și un sindrom care are aceleași simptome provocând un șoc toxic asemănătoare cu cele ale bolii Kawasaki .

Un copil de numai 5 ani a murit din cauza sindromului Kawasaki

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.