Covid-19, 36 de cazuri noi la Beijing: zece cartiere în carantină

Zece cartiere rezidențiale din Beijing au fost plasate astăzi în carantină, după ce autoritățile din capitala chineză au înregistrat 36 de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore. În oraș s-a descoperit un focar de infecție într-o piață  din districtul Haidei de nord-vest. Săptămâna trecută o altă piață gigantă de produse din sudul metropolei din districtul Fengtai a fost închisă. Unsprezece zone rezidențiale fuseseră deja carantine în această zonă din Beijing.

Coronavirus, în India 500 de vagoane de tren au fost transformate în spitale

În ultimele 24 de ore, China a raportat 49 de cazuri noi de infecții, dintre care 36 în capitală. Numărul total de infecții din țară de la începutul epidemiei este de peste 83.000, cu 4.634 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.