Coșmarul unui tânăr de 15 ani: simte că ia foc și crede că este coronavirus. Infectat de un alt virus periculos

Un adolescent galez în vârstă de 15 ani a experimentat un adevărat coșmar (chiar mai mult având în vedere situația actuală, cu pandemia de covid  aflată în desfășurare).

Băiatul – Brychan Edwars, în vârstă de 15 ani, a fost forțat la spital timp de cinci zile, când practic simțea că întreg corpul îi lua foc.  La un moment dat mâinile și picioarele i s-au umflat și au început să-i iasă bășici impresionante. Dus de urgență la spital  tânărul s-a trezit cu erupții și mâncărime la ambele mâini. În scurt timp, aceste erupții s-au răspândit pe tot corpul: de la mâini la coate, genunchi, glezne și picioare.

Panică în Germania: necunoscuți pun otravă în sticlele cu băuturi de pe rafturile supermarketurilor

S-au gândit imediat că este vorba de coronavirus, deoarece la unii adolescenți boala prezintă erupții grave. Dar din fericire, personalul medical a reușit să identifice boala: este o boală destul de rară numită Orf

Este o boală exantematică virală, provocată de virusul Orf, care aparține genului Parapoxvirus din familia Poxvirus care apare în principal la ovine și caprine, dar care poate afecta ocazional oamenii (dacă intră în contact cu animalele infectate). Prin urmare, a fost posibil ca  Brychan să fi fost infectat în timp ce dădea de mâncare animalelor  din ferma familiei sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.