Cosmarul unui barbat confundat cu fratele sau geaman (pedofil ): ”Sunt condamnat pentru pedofilie”

Cosmarul unui barbat confundat cu fratele sau geaman (pedofil ): ”Sunt condamnat pentru pedofilie”

Un galez în vârstă de 42 de ani a spus că nu a știut de crimele fratelui său Gavin până când a fost condamnat vineri. Fratele lui geamăn  trebui să rămână în închisoare 4 ani fiind găsit vinovat de pedofilie:  “Ceea ce a făcut a fost șocant”, a spus Owen
în imagine: Owen Evans (din stânga) și fratele său Gavin Evans ( în dreapta)

gemeni 1
Owen Evans a spus că “nu avea nicio idee despre crimele fratelui său” Gavin până când a fost condamnat vineri de tribunalul de la Swansea. Bărbatul de 42 de ani din Carmarthenshire va trebui să-și petreacă următorii 4 ani în închisoare pentru că a schimbat imagini pedopornografice  cu alți presupuși pedofili și a purtat conversații online cu “conținut sexual ridicat” cu minori “vulnerabili”, raportează Wales Online

 

Cazul a avut  consecințe pentru fratele său Owen și familia sa. Owen a spus că partenerul său a fost deja supus hărțuirilor  înainte ca fratele său să fie condamnat. Mergând pe stradă mai multe prsoane l-au acuzat că trăiește cu un pedofil.

 

Owen a publicat o fotografie a lui și a fratelui său pe Facebook pentru a se asigura că oamenii știu adevărul.

 

El a jurat că nu va mai lua niciodată legătura cu fratele său după ce a aflat ce s-a întâmplat. “Există riscul ca oamenii să mă confunde cu el. Vreau ca toți oamenii să știe că eu sunt nevinovat și că trebuie să ne lase în pace” , spune Owen.

 

Owen locuiește  în Ammanford, Țara Galilor, și nu are nici o intenție să se mute: ” Nu trebuie să fug sau să mă apăr de ceva ce nu am făcut “, a spus el.

Te-ar putea interesa și Dupa ce a nascut, sotia a devenit obeza. Sotul cere divortul: ” Am riscat sa ma sufoc in pat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.