Coșmarul unei tinere chemată ca martor la secția de poliție: torturată și violată de oamenii legii

Un poliţist a torturat în noaptea de sâmbătă spre duminică o tânără de 26 de ani chemată ca martor la o secţie de poliţie din oraşul Kaharlîk, situat la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev. Ofiţerul de poliţie i-a pus victimei pe faţă o mască de gaze, cătuşe la mâini şi a tras cu un pistol deasupra capului acesteia, după care a violat-o de mai multe ori.

Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 mai la Departamentul de Poliție Kaharlyk din Oblastul Kiev.

“Poliția a primit un raport potrivit căruia o femeie, născută în 1994, a aplicat la spitalul local cu un raport de bătaie și viol. Potrivit acesteia, polițiștii au fost implicați în aceste infracțiuni”, a declarat Ministerul de Interne, potrivit presei 

O fetiță de 8 ani a murit după ce a fost violată de 16 bărbați

Tânăra fusese chemată la secția de poliție în calitate de martor, unde a fost torturată. Agenții de poliție i-au pus o mască de gaz pe față, au încătușat-o și a fost lovită în cap cu arma din dotare  După aceea, un agent a violat victima de mai multe ori.  Victima are fracturi ale coastelor și nasului.

Biroului Naţional de Investigaţii din Ucraina a deschis o anchetă pentru infracţiunile de viol, tortură şi abuz de putere, iar suspecţii riscă pedepse de până la zece ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.