Coșmarul unei femei: medicii i-au găsit în ochi viemi și ouă

Viermi și ouă în ochi…cum a fost posibil? O femeie din California în vârstă de 68 de ani, a trăit un adevărat coșmar din momentul în care începuse să simtă o iritare puternică a ochilor după ce făcuse făcut jogging în Carmel Valley, o zonă naturalistă situată în California.

Potrivit Daily Star Online, viermii găsiți în ochii femeii ar fi fost aduse de vaci, după cum se explică într-un raport al revistei științifice Clinical Infecious Diseases, dar cum au ajuns în ochiul femeii, este un mister. Femeia reușise să îndepărteze în mod independent câțiva viermi , dar într-un sfârșit a fost nevoie de intervenția unui medic oftalmolog . Între timp, viermii depuseseră ouă în ochii femeii… dar câr timp au stat acolo? Nici acest lucru nu se știe.

Tragedie imensă pentru o familie de români din Londra: copilul lor de numai 3 ani a murit chiar de ziua lui de naștere

Pentru experți ar putea fi o „boală zoonotică este în curs de dezvoltare”
Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor au confirmat apoi că este vorba despre specia Thelazia gulosa , un vierme parazit care se credea anterior că infectează doar vacile.

Cazul care a interesat femeia de 68 de ani este doar al doilea din întreaga lume. Primul caz a avut loc în Statele Unite pe august 2016 cu o femeie de de 26 de ani din Oregon

Cele două cazuri, potrivit autorilor studiului, ar putea sugera „o posibilă boală zoonotică emergentă în Statele Unite”. Potrivit oamenilor de știință se pare că ” ființele umane sunt gazde adecvate pentru reproducerea T. Gulosa”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.