Coșmarul mormonilor, povestea tinerei Rebecca: „M-au forțat să mă mărit cu un bărbat de în vârstă de 85 de ani”

Forțată să se căsătorească cu un bărbat în vârstă de 85 de ani și obligată să-l împartă cu alte 63 de femei. Povestea aparține lui  Rebecca Musser, care astăzi are 44 de ani și care a contribuit cu plângerea ei la „prăbușirea” Bisericii fundamentaliste a lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele Ultime (FLDS), cu sediul în Utah, în Statele Unite.

Warren Jeffs, în vârstă de 64 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață  pentru diverse acuzații, inclusiv agresiune sexuală asupra unui copil, viol și incest. Rebecca a fost căsătorită cu predecesorul lui Warren, Rulon Jeffs, cunoscut adepților săi sub numele de Unchiul Rulon, scrie Daily Star Online.

Doi vegani fanatici și-au înfometat copilul de 5 luni. Ce i-au dat să mănânce

Invitată în programul NBC News Lineeline, Rebecca a povestit coșmarul ei: „El avea 85 de ani și eu 19 ani. M-am resemnat pur și simplu la faptul că acesta era destinul meu”. După moartea lui Rulon, în 2002, fiul său Warren s-a căsătorit cu toate cele 20 de soții ale predecesorului său, mai puțin 2.

Femeii i s-a spus că se poate căsători cu el sau poate alege un alt soț. Dar Warren a amenințat-o spunând că tot o va antrena pentru a fi o soție ascultătoare, indiferent de soțul ales. Din fericire, câteva zile mai târziu, Rebecca a reușit să scape din Short Creek – comunitatea fundamentalilor mormonieni aflați în Arizona, și s-a refugiat în Oregon cu unul dintre frații ei.

Acum, femeia are o viață normală, dar, în a povesti acele momente, nu își poate reține lacrimile: „îmi amintesc de multe lucruri cu adevărat groaznice”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.