Coșmarul coronavirusului revine în China: 600 de mii de locuitori în izolare forțată

În China a revenit coșmarul corornavirusului , țara  unde a început epidemia și care părea să-și revină lent la normal : în provincia Henan 600 000 de persoane sunt din nou izolare forțată. Este un teritoriu foarte apropiat de cel al lui Hubei unde  conform ultimelor date actualizate, la sfârșitul lunii martie se numărau aproximativ zece cazuri. Autoritățile locale au anunțat că, se tem de un nou val de epidemie iar cetățenii vor trebui să se izoleze exact ca acum două luni.

Coronavirus, Japonia: 237 de cazuri de infecție în 24 de ore

Un al doilea val de infecții pare să alarmeze și Hong Kong-ul, care de fapt a demarat o altă restricție  prin interzicerea barurilor, cluburilor de noapte și camerelor de mahjong timp de două săptămâni. În plus, centrele de înfrumusețare și masaj vor trebui să respecte măsurile de precauție, inclusiv utilizarea măștilor pentru clienți și controlul temperaturii. Autoritățile guvernamentale au stabilit deja că, începând cu 28 martie 2020, locurile publice, cum ar fi cinematografele și sălile de sport au fost închise

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.