Coșmarul actriței Shannon Doherty din serialul Beverly Hills 90210: suferă de cancer în stadiul 4

Shannon Doherty, una dintre protagonistele serialului de televiziune Beverly Hills 90210, a anunțat că are cancer în stadiul 4. Cea care a întruchipat-o pe Brenda în popularul serial a a aflat că are cancer mamar în 2015

La începutul anilor ’90, adolescenții din Beverly Hills 90210 cucereau o lume întreagă. Un serial care vorbea despre problemele unei generații întregi.Shannen Doherty, alături de colegii ei din distribuție, deveneau peste noapte staruri incontestabile.

Citește și Raportul companiei chinezeTencent: adevăratele numere ale epidemiei de coronavirus din China

Coșmarul lui Shannen a început acum 6 ani când i s-a descoperit boala. Forța pentru a lupta cu această maladie a găsit-o în apropiați și fanii săi cărora le-a povestit aproape pas cu pas calvarul prin care trecea.

Actrița, de 48 de ani, a mărturisit că a aflat că boala a recidivat și că a evoluat în stadiul 4 înainte de a începe filmările la noua serie Beverly Hills 90210.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.