Coșmar: Mamă geloasă taie gâtul fiicei sale de numai 3 săptămâni

O mamă de 21 de ani din Ucraina și-a ucis fiica de 3 săptămâni în casa ei din Rivne. Femeia a profitat de faptul că soțul ei era dus să ducă gunoiul, a luat un cuțit de bucătărie și a tăiat gâtul micuței. Soțul a dat alarma autorităților când a văzut-o pe soția sa cu un cuțit în mână și plină de sânge. S-a dus în camera micuței și a găsit-o într-o baltă de sânge.

Copil de 5 ani violat de colegii săi de școală în vârstă de 9 ani: „Îi spuneau …ești prostituata noastră…!”

Potrivit presei, bunica fetiței, Maria Momot, fiind intervievată de un post local de televiziune a declarat: “Totul s-a întâmplat în câteva minute. În timp ce fiul meu era plecat să ducă gunoiul, ea  a luat un cuțit de bucătărie și a tăiat gâtul nepoatei mele pe care o iubeam foarte mult. Mama ei era doar gelosă față de atenția pe care o dădeam micuței, dar  în special îi frică că sotul ei ar putea să o iubească mai mult pe fetiță decât pe ea”

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Se pare că femeia suferea de tulburări psihice: în noiembrie anul trecut ea s-a îmbolnăvit de meningoencefalită, o inflamație a creierului, care, potrivit medicilor, i-ar fi putut afecta sănătatea mintală. A fost supusă unui tratament într-o unitate de psihiatrie și a fost eliberată în 3 martie, la câteva zile după naștere, deoarece medicii au crezut că era vindecată. Femeia a fost arestată  și va fi supusă unei evaluări psihiatrice. Dacă raportul de expertiză arată că era conștientă de acțiunile sale în momentul infracțiunii, ar putea fi acuzată de uciderea premeditată a minorei.

Dacă va fi condamnată, ar putea primi până la 15 de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.