Cosmar la o scoala de dans: o fetita a fost rapita si violata de un necunoscut

Cosmar la o scoala de dans: o fetita a fost rapita si violata de un necunoscut

Strigătele de ajtutor ale copilei au fpost auzite de doi profesori al școlii de dans din Kogarah, la sud de Sydney care au intervenit să ajute fetița. După ce au spart ușa băii, au găsit un bărbat pe jumătate gol care încerca să violeze copila. Cei doi au încercat să imobilizeze bărbatul dar acesta a scos un cuțit provocându-le răni grave.

 

Din fericire poliția a intervenit la timp și l-au arestat pe atacator, în timp ce cei doi bărbați care au sărit în ajutorul fetei au fost transportați la aspital.

 

Nu numai atacată, dar agresorul a filmat clipele de teroare ale violenței. Omul în vârstă de 54 de ani s-ar fi închis în baie cu victima, apoi a început să o pipăie. Potrivit Daily Mail,  atacatorul ar fi amenințat copila cu moartea dacă nu îl va lăsa să își ”termine treaba ”

 

Bărbatul  va trebui să răspundă pentru violența sexuală împotriva minorilor.

Te-ar putea interesa și Sarcina record: o mama a nascut 6 gemeni: un caz la 4,7 miliarde de femei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.