Corpul fara viata al unei tinere de 22 de ani a fost gasit in baia unui hotel din Elvetia

Corpul fara viata al unei tinere de 22 de ani a fost gasit in baia unui hotel din Elvetia

Victima este Anna Florence Reed, o englezoaică de 22 de ani care s-a dus în Cantonul Ticino din Elveția  pentru a petrece cateva zile cu iubitul ei, un tânăr de 29 de ani rezident în Elveția. Tânărul a mărturisit că iubita lui a murit în urma unui jos erotic extrem care s-a încheiat în tragedie.

 

Tânărul a fost arestat și transferat la închisoarea judiciară  Farerei din  Lugano, în așteptarea unor evoluții ulterioare ale anchetei.

Polițiștii elvețieni au dezvăluit presei internaționale că Anna a murit prin sufocare, cauzată de “o lipsă prelungită de oxigen în plămâni “. Primele teste efectuate pe corpul tinerei femei au scos la iveală câteva micro-leziuni și tăieturi care ar putea rezulta din ruperea  mai multor oase. Mai multe detalii vor fi dezvaluite din autopsia  programata în  urmatoarele zile.

 

 

Tânărul de 29 de ani a declarat că moartea a fost consecința tragică a unui joc erotic extrem dar anchetatorii nu exclud și alte ipoteze, inclusiv cea a unei dispute terminată cu o crimă. Mai mulți oaspeți ai hotelului, de fapt, au dezvăluit că au auzit țipete și zgomote provenind din camera în care se aflau cei doi.

 

A doua zi de dimineață corpul tinerei  Anna Florence Reed a fost găsit în vana camerei de hotel.

Te-ar putea interesa și Crima socanta! Si-a ucis sotia cu sange rece: era insarcinata cu primul copil

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.