Corpul fără viață al unei românce zace într-un spital din Italia. Se caută familia

Corpul fără viață al Vioricăi Bertea zace în spitalul din Cona, Ferrara.

Potrivit presei italiene, românca ar fi murit acum în 10 februarie la spitalul din Cona. Corpul ei se află la morgă și imeni nu avenit să o recunoască.

Cartea de identitate a româncei a fost publicată pe mai multe grupuri de pe Facebook. Viorica avea ochii verzi, păr negru și avea reședința în Molinella, Bologna.

Se pare că femeia a fost dată dispărută în 2016 în cadrul emisiunii Acces direct

53112150 259368234971489 1726599964211019776 n 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.