Corornavirus, SUA a ajuns pe primul loc în lume în numărul de decese

Potrivit Universității Johns Hopkins, numărul infecțiilor cu coronavirus din întreaga lume depășește  1.700.000 iar numărul de decese au ajuns la 104.000. Date care continuă să se deterioreze în SUA, unde cel mai mare număr de victime ale coronavirusului a fost înregistrat într-o singură zi de când epidemia a început să se răspândească.

SUA a înregistrat 2108 victime în doar 24 de ore. Este prima țară care a avut peste două mii de victime într-o singură zi . Numai în statul New York au fost înregistrate 783 de victime în ultimele 24 de ore, înregistrând peste 700 de decese într-o zi timp timp de cinci zile la rând: 731 pe 6 aprilie, 779 pe 7 aprilie 799 pe 8 aprilie 777 pe 9. Aprilie și 783 pe 10 aprilie.

Corornavirus, antene 5G incendiate în Marea Britanie: ”Ele sunt cauza pandemiei” VIDEO

Potrivit guvernatorului Cuomo, numărul total al deceselor din Covid-19 este de 8627 de persoane. New Jersey a înregistrat, de asemenea, peste două mii de decese, cu guvernatorul Phil Murphy, care a declarat 251 de victime în ultimele 24 de ore. O înregistrare tristă  cea a Statelor Unite, care a depășit Italia în ceea ce privește numărul de decese: 19.600 de victime, potrivit Reuters.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.