Corornavirus, scrisoarea primierului Boris Johnson: ”Dezastrul trebuie încă să vină”

”Știm că lucrurile se vor agrava”. Așa a început premierul britanic o scrisoare care, după cum scrie Guardian, va ajunge în 30 de milioane de case din Marea Britanie săptămâna aceasta. În scrisoare premierul va propune ipoteza unei înăspriri a măsurilor luate pentru a conține răspândirea coronavirusului.

“De la început  am încercat să lansăm măsurile potrivite la momentul potrivit. Nu vom ezita să mergem mai departe iar acest lucru ne recomandă oamenii de știință și medicii”. Johnson, la fel ca și ceilalți membri ai executivului,  au fost testați pozitiv pentru coronavirus și s-au autoizolat de câteva zile.

“Este important să fiu sincer cu tine: știm că lucrurile se vor înrăutăți înainte de a începe să se îmbunătățească. Dar ne pregătim într-un mod corect. Cu cât urmăm cu toții regulile, cu atât mai vom pierde mai puține vieți   și mai curând viața va reveni la normal “, scrie din nou premierul.

Citește și Coronavirus, Londra: “20 de mii de decese în Marea Britanie? Un rezultat bun”

“De aceea, în acest moment de urgență națională, vă îndemn să rămâneți acasă, să protejați sistemul de sănătate și să salvați vieți”, adaugă el.

În Marea Britanie, numărul morților a depășit 1000. Stephen Powls, directorul național al serviciului medical, a evidențiat în ultimele ore că  decesel sub 20.000 ar fi un rezultat pozitiv.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.