Corornavirus Italia: 619 decese și 100 de mii de infectați

În ultimele  24 de ore în Italia s-au înregistrat alte  619 victimele ale coronavirusului . Ieri cifra a fost de 570,  a declarat șeful departamentului de Protecție Civilă Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă de astăzi, sâmbătă, 11 aprilie.

O altă infirmieră româncă ucisă de Covid-19 în Italia: Nicoleta Corina Berinde avea 41 de ani și a murit singură în casă

În prezent, în Italia, cazurile totale de Covid-19 au ajuns la 100 de mii, în timp ce numărul morților se apropie, cu creștere constantă, la 20 de mii. Alți 4.694 de persoane au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, în timp ce alți 2000 de pacienți au fost considerați vindecați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.