Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Baba Vanga, o cunoscută vizionară oarbă, care a murit în 1996, a făcut multe predicții pentru viitor și multe dintre ele s-au adeverit.  Adevăratul nume al vizionarei este Vangelia Paneva și s-a născut în Macedonia în 1922.

La numai 12 ani  și-a pierdut vederea în urma unei tornade violente care a ridicat-o de la sol și a aruncat-o  puțin mai departe într-un câmp unde a fost găsită câteva zile mai târziu, cu ochii închiși plini de praf și nisip. După acest eveniment traumatic, Vangelia a început să facă primele predicții pentru viitor. Legenda spune că, după acest eveniment care i-a schimbat viața, ea a dezvoltat în  puterea clarviziunii și, de asemenea și puteri vindecătoare.

Neshka Stefanova Robeva acum în vârstă de 73 de ani, a fost o antrenoare de gimnastică ritmică din Bulagaria și a declarat că Vanga ar fi prezis coronavirusul cu puțin timp înainte de a muri la vârsta de 84 de ani. Robeva a scris pe social media: „Acest virus a ajuns și la noi. Mătușa Vanga a prezis acest lucru în timpul întâlniri cu ani în urmă spunându-mi: „ Neshka, coroana va fi asupra noastră ” . Nu am înțeles ce înseamnă acele cuvinte atunci. “

Citește și Coronavirus, alerta unui medic italian: “Vârsta medie a pacienților infectați scade”

Conform raportului Daily Star, Robeva a adăugat că a considerat că înseamna că țara va fi „sub tutela Rusiei. Abia acum mi-am dat seama că era vorba de un virus chinez. ”.

Baba Vanga ar mai fi prezis un 2020 întunecat , afirmând că președintele rus Vladimir Putin va fi ucis într-un atentat din Kremlin și că președintele american Donald Trump va avea o tumoare cerebrală care îl va lăsa surd sau va muri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.