Corornavirus, antene 5G incendiate în Marea Britanie: ”Ele sunt cauza pandemiei” VIDEO

Antenele și unitățile de control au fost incendiate pentru că „ele sunt cauza infecției”. În perioada de Coronavirus, și carantină forțată, se întâmplă și aceste nebunii.  Pe web, zvonul este complet nefondat, potrivit căruia ar fi tocmai tehnologia de rețea ultra-rapidă de ultima generație pentru telefoanele mobile să fie cauza răspândirii de Coronavirus. Videoclipurile atacurilor au fost distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare precum Twitter, Facebook și YouTube de către persoanele care au promovat teoriile conspirației  leagate de 5G și de pandemia globală care a ucis peste 50.000 de oameni. Unii dintre ei cer și acum atacuri incendiare suplimentare.

 

De durere, o tânără de 32 de ani a murit de infarct la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus

La baza acestor teorii ale „conspirației” se află și știrea că Coronavirusul își are originea în Wuhan, deoarece orașul chinez a activat de recent rețeaua 5G. Cu toate acestea, în Japonia, Iran, dar și în Italia, Coronavirusul a lovit violent zonele în care rețeaua 5G nici nu a ajuns încă. Potrivit susținătorilor acestor teorii false, 5G slăbește sistemul imunitar, iar undele radio ale noii rețele permit virusului să se răspândească mai repede. În realitate, însă, niciun studiu științific nu a reușit să evidențieze aceste corelații.

Într-adevăr, potrivit guvernului britanic, nivelurile de radiații electromagnetice 5G pe solul britanic sunt cu mult sub limitele internaționale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.