Coronvirus în Marea Britanie: o tânără de 21 de ani fără nicio altă patologie a murit

Tragedie în Regatul Unit, unde o tânără de 21 de ani a murit după ce a contractat coronavirusul . Poate fi cea mai tânără victimă înregistrată în stat de la izbucnirea epidemiei.

Chloe Middleton , acesta este numele victimei, potrivit familiei, nu ar fi avut nicio altă  boală și, prin urmare, ar putea fi un deces din cauza coronavirusului și nu cu coronavirus. Tânăra de 21 de ani locuia în High Wycombe , un oraș din județul Buckinghamshire și ar fi început să prezinte simptome ale infecției. Odată ce a fost găsită pozitivă la Covid-19  virusul i-a provocat complicații care au dus la decesul ei.

Citește și Coronavirus, studiu : „În Anglia, 50% din populație ar putea fi deja infectată”

Unii dintre membrii familiei sale și- au spus povestea cu scopul de a sensibiliza populația asupra riscurilor pe care boala le poate implica. De exemplu, mătușa Emily Mistry a făcut apel la utilizatori să acorde atenție sfaturilor autorităților . În special, izolarea în acase și limitarea deplasărilor la ceea ce este strict necesar pentru a reduce șansele de infecție.

„ Nu a avut alte probleme de sănătate. Familia noastră este distrusă dincolo de orice imaginație ” , a explicat femeia negând faptul că doar cei care suferă de alte boli mor din cauza coronavirusului. „ Vorbesc din experiența personală când vă spun că acest virus blestemat mi-a luat fetița ”, a scris mama Diane Middleton.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.