Coronaviurs, americanii trec frontiera în Mexic pentru a cumpăra hârtie igienică

Cu fiecare perete dărâmat, nu mai există sârmă ghimpată care să țină: coronavirusul este înfricoșător, iar acum americanii trec granița pentru a cumpăra hârtie igienică în Mexic (dar și apă, orez și fasole). Așa este, acel Mexic de care mulți și-au dorit să-l păstreze distanța , acum pare să valoreze aur.

Este adevărat, sentimentul necunoscut și suprarealist al unui mâine incert, sperie. Acest lucru se aplică tuturor și acum cetățenii americani învață și ei o lecție: în fața unei situații de urgență pentru sănătate nu mai există niciun perete despărțitor. Câțiva locuitori ai statului California au trecut granița pentru a cumpăra apă și hârtie igienică, dar și produse alimentare precum orez și legume, în Mexic iarlanțul de supermarket Costco din Tijuana este unul dintre cele mai populare structuri.

Citește și Coronavirus: 5 senatori americani și-au vândut acțiuni înainte de urgență

Angajații structurii au spus că aproximativ 600 de persoane erau deja aliniați pentru a intra cu o oră înainte de deschiderea supermarketului marțea trecută. Conform rapoartelor mass-media locale, un număr mare de clienți americani au căutat articole care nu mai sunt disponibile în state, din cauza situațiilor de urgență cauzate de coronavirus. Acea plimbare a americanilor în supermarketurile mexicane este un paradox complet modern.

Cât de glumeață  este soarta uneori….

Sursa: Actualidad

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.