Coronavirus, cresc victimele și infecțiile în America Latină

Numărul de victime din cauza coronavirusului în America Latină este în continuă creștere. În mai puțin de 24 de ore, s-au înregistrat peste  20 de mii de infecții și 1.400 de decese. Cazurile confirmate la ora actuală sunt 320.229, în timp ce numărul deceselor au ajuns 17.4348.

Brazilia este confirmată ca țara cea mai afectată, cu peste 40% dintre cei infectați (135.693) și peste jumătate dintre victime. Urmează Peru, Ecuador, Mexic, Chile, Columbia, Republica Dominicană, Panama și Argentina.

Japonia a autorizat utilizarea medicamentului remdesivir împotriva coronavirusului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.