Coronavirusul sperie Hong Kong

A început al treilea val de coronavirus din Hong Kong care, după ce a fost un model de retenție a pandemiei, se confruntă cu o creștere a cazurilor de pozitivitate. Pentru prima dată, restaurantele – care nu mai sunt deschise până la ora 18.00 – vor fi închise, va reveni obligația de a purta o mască în toate spațiile publice (inclusiv în aer liber), pe lângă interdicția de a se întâlni cu mai mult de două persoane.

În plus, celelalte măsuri luate de Hong Kong pentru a conține noul val de Coronavirus se referă la unități publice precum sălile de sport, piscinele și cinematografele care vor fi închise. Pe de altă parte, plajele vor fi închise în timp ce redeschiderea grădinițelor și a școlilor internaționale a fost amânată.

Numărul de infecții cu Covid crește și în Franța, Ministrul Sănătății: “Am irosit lucrurile bune făcute până acum”

Interdicțiile impuse de Hong Kong pentru a opri urgența de sănătate a Coronavirusului vor începe miercuri 29 iulie și vor rămâne în vigoare o săptămână. Guvernul local vorbește despre o situație foarte îngrijorătoare deoarece noul val de Covid este cel mai rău virus experimentat de Asia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.