Coronavirusul și reacțiile șocante: Ce s-a întâmplat cu pielea a doi doctori după tratament ? FOTO

Doi doctori în vârstă de 42 de ani Dr. Yi Fan si Dr. Hu Weifeng au fost diagnosticați în aceasi zi cu coronavirus pe 18 ianuarie. Starea lor s-a agravat și au fost nevoiți să petreacă mai multe săptămâni în spital. În lupta cu virusul mortal pielea celor doi a devenit neagră.

Dr. Yi,   cardiolog din China, și-a revenit după infectarea cu coronavirus după ce doctorii l-au conectat la un aparat de ventilație mecanica pentru 39 de zile. Dar colegul sau, Dr. Hu, a fost într-o situație  mai dificilă, deoarece nu doar pielea lui a aavut de suferi, dar și starea lui mentală.

Medicul care a avut grijă de cei doi a declarat că schimbarea culorii de piele a doctorilor a fost un rezultat al medicamentelor folosite în tratament.

Guvernatorul din Kenya oferă sticle de coniac: „Consumul de alcool ucide coronavirusul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.