Coronavirusul și blocajul: sute de oi au invadat un oraș din Turcia

Turica, odată cu „blocarea” impusă și de guvernul din Ankara pentru a încerca să împiedice răspândirea coronavirusului, oile au „preluat” controlul străzilor goale ale orașului.

Imaginile au fost lansate de Seyda Sezgin, cu domiciliul în Samsun și a fost vizionată de peste 1.500 de ori. Este doar cel mai recent exemplu de animale care se aventurează în orașe „goale” în urma pandemiei Covid-19.

Coronavirus, primul caz în Franța s-a descoperit din decembrie

În Țara Galilor, orașul Llandudno a fost invadat de o turmă de capre la sfârșitul lunii martie, poliția locală luptând să readucă situația la normal.

Luna trecută un cangur a fost observat sărind pe străzile din orașul australian Adelaide. Poliția australiană a lansat un mesaj în glumă: „Ofițerii de securitate au depistat un suspect care purta blana gri în timp ce sărea în inima Adelaidei în această dimineață.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.