Coronavirusul, Rusia: numărul infecțiilor a crescut cu 771 într-o singură zi

Numărul infecțiilor cu coronavirus în Rusia au crescut la 3.458, cu 771 de noi cazuri noi într-o singură zi. Până în prezent 30 de persoane au murit după ce au contractat coronavirusul.

În Moscova, Sankt Petersburg și alte câteva regiuni ale țării au fost impuse resctricții. La nivel național, autoritățile ar trebui să prelungească restricțiile privind mersul la locul de muncă  cu încă o săptămână pentru toți cei care îndeplinesc sarcini considerate neesențiale, anticipează astăzi ziarul Kommersant.

Coronavirus, președintele filipinez: „Cei care încalcă ordinul de carantină vor fi împușcați”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.