Coronavirusul, preotul și pistolul: binecuvântarea și distanțarea socială

Tim Pelc este un preot care a devenit foarte popular, are chiar și un meme, în Statele Unite. Imaginile au devenit viralele în urma unei anumite binecuvântări , dovada distanțării sociale și respectarea tuturor regulilor anti-coronavirus. Ca într-un fel de antrenament spiritual , preotul folosește un pistol cu apă  de jucărie prin care ”împușcă” cu apă sfințită  credincioșii rămași în mașini în fața bisericii.

Tim Pelc, în vârstă de 70 de ani, echipat cu mască și mănuși din latex, nu a eșuat în sarcinile sale de preot, în ciuda perioadelor dificile ale blocajului de coronavirus. Este pastor în Detroit  de 30 de ani, nu voia ca și credincioșii săi să rateze binecuvântarea. Și așa ideea  născută inițial pentru a-i amuza pe copiii parohiei, a fost supusă aprobării unui medic, care a răspuns că nu este doar un lucru sigur, dar chiar amuzant.

Mămica eroină: o femeie alăptează 20 de nou-născuți după ce teroriștii le-au ucis mămicile

Și astfel medicul a fost primul care a mers la Biserică împreună cu fiul său pentru a primi binecuvântarea…. de departe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.