Coronavirusul nu face parte din Brexit, dar britanicii nu știu: mii de maratoniști în stradă

În ciuda apelurilor de a evita adunările în masă din cauza urgenței Coronavirus, mii de oameni din Anglia au participat la cursele de maraton și jumătate de maraton programate la Liverpool și Bath.

Infectarea a 60% dintre britanici pentru a dezvolta „imunitatea ” împotriva Coronavirusului. Teza premierului, Boris Jonhson, trebuie să fi fost luată în serios de cetățenii care, atât la Liverpool ca și în Leeds, în mulți au participat a cursele de maraton și jumătate maraton programate la Merseyside ca în West Yorkshire. Și nu-i nimic „vor trebui să se obișnuiască să-și vadă murind pe cei dragi ”. Acesta este motivul pentru care, cu „nebunie lucidă”, mii de persoane au ignorat apelul Organizației Mondiale a Sănătății care a declarat starea de pandemie pentru răspândirea Covid-19.

Aproximativ șase mii au fost persoane s-au prezentat la linia de start a cursei organizate în orașul Reds, unde chiar și fotbalul a trebuit să se oprească din cauza unor fotbaliști care au rezultat pozitivi (Chelsea, Odoi, manager Arteta Arsenal). Cu toate acestea, buletinul medical a înregistrat 8 persoane infectate în Liverpool (14 în regiunea Merseyside).

Citește și Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

Același scenariu îngrozitor și în Leeds la târgul anual pentru a se plima prin localuri în Ziua Sf. Patrick sau în Bath , unde nici organizatorii și nici participanții nu au renunțat la maraton rezultând un flux de 12 mii de oameni. Recomandarea adjunctului, Wera Hobhouse, care a solicitat în mod expres tuturor să evite riscurile pentru a nu facilita răspândirea virusului, nu a fost de niciun folos.

Inima Europei este infectată, boala contagioasă nu a făcut Brexit și în următoarele zile ar putea avea efecte devastatoare și asupra Regatului Unit, dar pe partea cealaltă a Canalului nu au încă percepția exactă a pericolului situației. Simțul cuvintelor lui Carlo Ancelotti (azi antrenor Everton) și Pepe Reina (fostul portar al Napoli și Milan, acum la Aston Villa) a fost același: „Sănătate în primul rând, dar în Anglia nu au perceput ce sunt. riscurile reale. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.