Coronavirusul le piedică vacanța la Paris, el desenează Turnul Eiffel pe un perete și o cere în căsătorie

Din cauza situațiilor de urgență Coronavirus , viața noastră s-a schimbat profund și, datorită restricțiilor necesare pentru a reduce contagiunea și a învinge Covid-19, a trebuit să revizuim multe planuri făcute pe termen scurt sau lung. Multe dintre programările și proiectele noastre au fost amânate. Cu toate acestea, mai sunt și cei care nu s-au lăsat doborâți și au încercat să remedieze situația într-un fel.

Acesta este cazul lui Luke, un tânăr american din Virginia, care a trebuit să renunțe o vacanță romantică programată pentru luna martie împreună cu iubita lui la Paris. Își propusese să o ceară de nevastă…  Își imaginase totul: el, ea și Turnul Eiffel. Dar virusul a năruit toate visele.

Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

„La o săptămână după ar fi trebuit să plecăm spre Paris Luke mi-a spus că iese la o plimbare cu cu fratele lui  în centrul Fredericksburgului. M-am gândit că este un pic ciudat, deoarece nu-i place să alerge sau să se antreneze, mai ales într-o zi de vineri, după ce a lucrat toată săptămâna. La întoarcere, m-a întrebat dacă vreau să merg un pic în oraș  și am acceptat ”, a declarat Erika pentru revista BoredPanda amintindu-și unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa.

Viitorul soț îi pregătise o surpriză magnifică: a dus-o pe o alee din Fredericksburg unde  desenase pe un zid Turnul Eiffel și Arcul de Triumf ș-a îngenunchiat și a cerut-o în căsătorie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.