Coronavirusul killer se răspândește și în Nepal: este primul din Asia de Sud

Un caz de coronavirus  a fost înregistrat în Nepal: este primul caz din Asia de Sud. Este un student care s-a întors de la Wuhan, epicentrul focarului, care a rezultat pozitiv la boală.

Citește și Tragedie la creșă: un copil de 4 ani a murit în somn, educatoarele nu și-au dat seama

Tânărul a fost internat într-un spital de boli tropicale și infecțioase din Kathmandu în urma febrei și a problemelor respiratorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.