Coronavirusul în Suedia, fără blocaj: 870 de morți și aproape 10 mii de cazuri. Premierul: „Nu am făcut destul”

Suedia este una dintre puținele țări din Europa și din întreaga lume care nu a optat pentru blocare pentru a rezolva situațiile de urgență. Acum, însă, numerele încep să fie alarmante și chiar premierul, Stefan Lofven, a recunoscut că a greșit în deciziile sale.

Fabricile și magazinele au rămas deschise și sunt în plină desfășurare în toată țara, în ciuda pandemiei, dar acum cele mai recente date sunt de îngrijorare. În Suedia  până în prezent s-au înregistrat  870 de decese și 9.685 de cazuri pozitive.

Mai exact, ce face Covid-19 în organism și cum atacă plămânii VIDEO

Chiar și premierul, Stefan Lofven, a recunoscut în cadrul unei emisiuni la televiziunea suedeză SVt: „Ni se pare evident că nu am făcut suficient”. După admiterea vinovăției, sunt așteptate acum măsuri mai restrictive pentru a preveni răspândirea infecțiilor de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.