Coronavirusul în SUA: aproape 1200 de morți și peste 71.000 de cazuri în ultimele 24 de ore

Coronavirusul în SUA, aproape 1200 de morți și peste 71.000 de cazuri în 24 de ore. Pentru a doua zi consecutivă, Statele Unite revin să înregistreze peste o mie de decese cauzate de Covid 19. Conform bilanțului Universității Johns Hopkins, 1195 de persoane care au contractat coronavirusul au murit ieri, în timp ce alte 71.695 de noi cazuri de nfecție au apărut.

Situație critică în New Delhi: 1 locuitor din 4 este infectat cu SARS – CoV – 2

Prin urmare, sunt aproape 4 milioane, mai exact 3.970.906, de persoane care au fost infectate de Covid în Statele Unite, în timp ce cel puțin 143.190 sunt decesele legate de pandemie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.