Coronavirusul în lume: 2.461 decese, 78 de mii de infecții

Numărul deceselor la nivel mondial de coronavirus crește la 2.461 de victime, conform hărții online a Universității americane Johns Hopkins. Conform datelor publicate, există 78.766 de cazuri de infecție confirmate, inclusiv 76 în Italia. În schimb, 23133 de persoane au fost vindecate până în prezent.

Mai exact, bilanțul coronavirusului din China atinge 2.442 de decese, după ce celelalte 97 de victime înregistrate ieri, aproape toate în provincia Hubei. Comisia Națională de Sănătate a confirmat și alte 648 de cazuri pozitive. Majoritatea deceselor și infecțiilor au fost înregistrate la Wuhan, unde virusul a apărut pentru prima dată în decembrie. Numărul total de infectați în China a ajuns la 76.936 de cazuri.

Citește și “Este fiul diavolului”: băiețel de 2 ani, abandonat în parc

Coreea de Sud a decis, de asemenea, să crească nivelul de alertă pentru coronavirus la maximum, având în vedere o creștere bruscă a numărului de infecții din țară. Llo l-a anunțat pe președintele Moon Jae-in.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.