Coronavirusul în Italia: peste o mie de infectați și 29 de morți. Școlile rămân închise în mai multe regiuni

În Italia sunt 1.049 de persoane pozitive la coronavirus. La acestea se adaugă 29 de oameni care au murit și 50 persoane care s-au vindecat. În școlile vor rămâne închise pentru încă o săptămână în Lombardia, Veneto și Emilia Romagna.

Între timp, țara se confruntă cu daune economice cauzate de urgența sanitară. În general, 1.128 de persoane au fost infectate de la începutul epidemiei. Acesta este bilanțul oferit de șeful Protecției Civile, Angelo Borrelli.

Citește și Coronavirusul, psihoză și supermarketuri luate cu asalt și în Germania

52% dintre pacienții cu coronavirus se află în carantină la domiciliu, iar Lombardia rămâne regiunea cea mai afectată cu 615

Coronavirus, numărul de infectați în fiecare regiune
Lombardia 615
Emilia-Romagna 217
Veneto 191
Liguria 42
Campania 13
Piemonte 11
Toscana 11
Marche 11
Lazio 6
Sicilia 4
Puglia 3
Abruzzo 2
Calabria 1
Trentino Alto Adige (provincia autonomă Bolzano) 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.