Coronavirusul în Italia: 12.839 infectați, 1.258 vindecați și 1.016 de decese

Pentru OMS „pandemia este controlabilă”. Între timp, bilanțul în Italia se agravează : 12.839 infectați, 1.258 sunt vindecate și 1.016 decese.

Citește și Coronavirus, un băiat de numai 2 ani se află în terapie intensivă în Germania

În Liguria un copil în vârstă de unsprezece luni se află printre cei 137 de pacienți internați infectați cu coronavirus în Liguria. Copilul se află la spitalul din Gaslini și este în stare bună.

Începând de vineri, 13 martie, Rusia a impus interdicția temporara a italienilor și străinilor din Italia pentru a preveni răspândirea coronavirusului, raportează Tass.Interdicția nu se va aplica echipajelor de aeronave, membrilor delegațiilor oficiale, celor care dețin permis de ședere și cetățenilor din țările membre ale Uniunii Eurasiatice, respectiv Kazahstan, Belarus și Armenia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.