Coronavirusul împiedică ISIS: „Opriți atacurile în Europa”

Coronavirusul îi oprește și pe teroriștii Isis. În ultimul număr al revistei jihadiste online Al-Naba, publicat și în limba engleză, Statul Islamic recomandă militanților săi „să stea departe de țările epidemiei”, adică Europa, din cauza riscului de infecție. În practică, atacurile sunt amânate până la sfârșitul situației de urgență globală. Teroriștii au emis, de asemenea, „indicații privind sharia” pentru a combate răspândirea Covid-19 printe ei însoțite de citate coranice.

„Spălați-vă mâinile și aveți încredere în Dumnezeu”
Acestea sunt indicații în conformitate cu cele ale guvernelor occidentale. Revista solicită „acoperirea gurii și nasului când se strănută sau tușește pentru a nu-i infecta pe ceilalți, să se spele pe mâini „în mod regulat”, și a-și acoperi fețele, chiar dacă de fapt jihadiștii obișnuiesc să aibe tot timpul fața acoperită.

Citește și Coronavirus, pentru un rabin ultra-ortodox ar fi „pedeapsa divină pentru gay pride”

Însă, printre directivele date de ISIS, se numără și „încrederea în Allah și căutarea protecției în el” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.