Coronavirusul din China: un hotel folosit pentru carantină s-a prăbușit ! 70 de persoane se află sub moloz, 28 salvate

Un hotel din China în Quanzhou, un oraș în provincia sud – estul Chinei Fujian s-a prăbușit îngropând apărximativ 70 de persoane care se aflau în carantină.

Conform rapoartelor municipalității, aproximativ 70 de persoane au fost prinse sub dărâmăturile hotelului Xinjia, un hotel cu cinci etaje, care ar fi fost folosit pentru persoanele infectate cu coronavirus. Până acum, salvatorii au reușit să salveze 28 de persoane, a informat presa chineză.

Citește și Nicola Zingaretti, șeful Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus. În Italia se numeră 197 de decese

Cauzele accidentului nu sunt clare în acest moment. Accidentul a avut loc la ora locală 19:30.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.