”Coronavirusul devine din ce în ce mai puternic”: 80 de morți, 2.744 infectați dintre care 466 în stare gravă

Numărul deceselor din cauza coronavirusului din China a crescut la 80. Autoritățile medicale din Beijing au anunțat acest lucru, potrivit cărora cazurile confirmate de infectați s-a ridicat la  2.744,  461 sunt în stare gravă , în timp ce cazurile suspecte sunt de 5.794.

Citește și Coronavirus China: blocuri stradale și orașe fantomă / VIDEO

Dintre cazurile confirmate, opt s-au înregistrat în Hong Kong, cinci în Macau, patru în Taiwan. Alte șapte cazuri sunt înregistrate în Thailanda, trei în Japonia, trei în Coreea de Sud, cinci în Statele Unite, două în Vietnam, patru în Singapore, trei în Malaezia, unul în Nepal, trei în Franța și patru în Australia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.