Coronavirusul a ucis 702 persoane în Germania

În Germania s-au înregistrat 4.254 de noi cazuri noi  coronavirus, ceea ce a adus numărul total de persoane infectate în țară la 68.180. Acest lucru a fost anunțat de Johns Hopkins University, care raportează că alte 142 de persoane și-au pierdut viața aducând numărul total de victime în Germania la 702.

În schimb, 15.826 de persoane au fost considerate vindecate, cu 5.064 mai multe decât în bilanțul precedent.

Citește și Coronavirus, o femeie a murit după ce a refuzat aparatul respirator: „Sunt alții mai tineri care au nevoie”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.